65.7 F
New York
HomeTechSneeuwketting revolutie: Sneeuwkettingen4u breidt triomfantelijk uit in Duitsland en Oostenrijk.

Sneeuwketting revolutie: Sneeuwkettingen4u breidt triomfantelijk uit in Duitsland en Oostenrijk.

Sneeuwketting revolutie: Sneeuwkettingen4u breidt triomfantelijk uit in Duitsland en Oostenrijk.

APELDOORN, NETHERLANDS, August 25, 2023/EINPresswire.com/ — Na opmerkelijk succes te hebben behaald met Sneeuwkettingen4u.nl sinds 2014, breidt de toonaangevende speler op de Nederlandse sneeuwkettingenmarkt zijn expertise uit naar nieuwe gebieden. Schneeketten4u.com, het pas gelanceerde platform, markeert de strategische uitbreiding van het merk naar de Duitse en Oostenrijkse markten.

De intrede van Schneeketten4u.com in deze markten is een natuurlijke voortgang voor een bedrijf dat al lange tijd synoniem staat voor kwaliteit en klantgerichtheid. Het bedrijf herkende het groeipotentieel in Duitsland en Oostenrijk vanwege de specifieke weersomstandigheden en verplichtingen omtrent sneeuwkettingen.

Wat Schneeketten4u.com onderscheidt, is het uitgebreide assortiment van bijna 50 sneeuwkettingopties, inclusief een baanbrekende adviesmodule die is ontwikkeld in samenwerking met branchepartners Pewag en König. Deze module helpt klanten bij het identificeren van de perfecte sneeuwkettingen voor hun specifieke voertuig- en bandenmaat – een innovatie van formaat in de sneeuwkettingensector.

In reactie op de dynamische ontwikkelingen in de markt, beperkt Schneeketten4u.com zich niet tot het slechts voldoen aan de vraag. Het vormt de toekomst van sneeuwkettingoplossingen. De roep om sneeuwkettingen is versterkt door de opkomst van elektrische voertuigen en de herleving van traditionele wagenparken. Vooral elektrische voertuigen vereisen op maat gemaakte sneeuwkettingoplossingen, verder versterkt door een groeiende interesse in sneeuwkettingen voor campers. Terwijl de aantrekkingskracht van winterbestemmingen steeds meer kampeerliefhebbers trekt, staat Schneeketten4u.com aan het front van deze verschuiving, met op maat gemaakte oplossingen voor elk type voertuig. Ons ervaren team van experts staat klaar om op maat gemaakt advies te geven en de meest geschikte sneeuwkettingoplossing aan te bevelen voor elke unieke situatie.

Mark van den Ing, de oprichter en eigenaar van Sneeuwkettingen4u.nl, benadrukt het streven naar klanttevredenheid: “Om directe, deskundige ondersteuning te bieden tijdens piekseizoenen, hebben we een live chat-functie geïntroduceerd die wordt bemand door onze sneeuwkettingexperts. Dit zorgt voor snelle reacties voor zowel Nederlandse als Duitssprekende klanten.”

Het bedrijf heeft magazijnen opgericht in Duitsland voor geoptimaliseerde levertijden, waardoor het grootste deel van het productassortiment op dezelfde werkdag kan worden verzonden. Schneeketten4u.com richt zich niet alleen op consumenten; het speelt ook in op de behoeften van zakelijke klanten in Duitsland en Oostenrijk. Het platform biedt een groeiend assortiment sneeuwkettingen voor touringcars en vrachtwagens en werkt actief aan oplossingen voor tractoren en andere gespecialiseerde voertuigen.

Terwijl Schneeketten4u.com zijn intrede in Duitsland en Oostenrijk viert, is de blik van het merk gericht op de horizon. Plannen omvatten de lancering van een webwinkel in Frankrijk tegen 2025, met mogelijkheden voor uitbreiding naar Italië en Spanje. Het overkoepelende doel is duidelijk: Schneeketten4u.com vestigen als dé toonaangevende specialist in sneeuwkettingen in heel Europa.

Mark van den Ing
Schneeketten4u.com
+31628244371 ext.
[email protected]

Originally published at https://www.einpresswire.com/article/651952070/sneeuwketting-revolutie-sneeuwkettingen4u-breidt-triomfantelijk-uit-in-duitsland-en-oostenrijk

- Advertising -
- Advertising -
- Part of VUGA -marketing agency
- Advertising -

latest articles

- Advertising -
gossip tv free

explore more

free fashion tv